Bedankt voor je aanmelding!

Wat super leuk dat je je hebt aangemeld als vrijwilliger of stagiair bij Stichting United for All. Om je afspraak in orde te maken, vragen we je onderstaande informatie goed door te lezen.

Hoe nu verder?

Zojuist heb je je aangemeld voor een kennismakingsgesprek met onze stichting om jouw aanmelding als vrijwilliger of stagiair te bespreken en eventueel vorm te geven. Het is mogelijk om via onderstaande knop zelf een afspraak in te plannen, die jou dus het beste uitkomt. We adviseren je ook om dit vooral te doen.

Mocht je dit niet hebben gedaan, of indien er geen geschikt moment tussen zat en je hierdoor niet hebt kunnen aanmelden, ontvang je binnen drie werkdagen een e-mail van ons. Tevens ontvang je ook een bevestiging van de afspraak binnen drie werkdagen, indien je je wel via onderstaande knop hebt aangemeld.

Let goed op, want we krijgen regelmatig bericht dat onze e-mails in de ‘spambox’ belanden en hierdoor niet gezien worden. Controleer in de aankomende dagen dus goed deze postbus. Mocht je na drie werkdagen nog niets hebben gehoord, dan vragen we je contact op te nemen met onze secretaris Sophie Ribbens via onderstaande gegevens of het contactformulier op deze website.

Anna van den Berge, secretaris
secretaris@unitedforall.nl

Tot snel!

nl_NLDutch