Bestuur

We stellen ons graag aan u voor.

Boden Wilson-Storey

Voorzitter & Oprichter

Al van jongs af aan heb ik me erg geïnteresseerd in maatschappelijke problematiek en heb ik me geprobeerd nuttig te maken door vrijwilligerswerk te doen bij diverse organisaties. 

Wat me opviel is dat vele maatschappelijke interventies bedoeld waren voor internationale doelgroepen, terwijl er ook op lokaal niveau nog veel te doen is. Deze lokale aanpak in combinatie met het activeren van de jeugd en jongeren, zie ik als een uitgelezen kans om kwetsbare groepen écht te helpen.

Anna van den Berge

Secretaris

Vrijwilligerswerk heeft mij altijd aangesproken maar ik kon tot United for All nooit echt iets vinden wat goed bij mij paste. Wat deze stichting anders maakt is dat studenten samenwerken aan maatschappelijke problemen op een lokaal niveau. Ik kijk ernaar uit om middels mijn positie als secretaris mijn steentje bij te dragen en mij in te zetten voor de kwetsbare groepen in Nijmegen!

Gerco Ganzevoort

Penningmeester

Toen ik naar Nijmegen toe kwam voor mijn studie, wilde ik lid worden van een vereniging, maar ik wilde ook iets nuttigs doen. Al snel kwam ik United For All tegen, dat me erg aansprak vanwege haar jonge karakter en lokale projecten. Ik wilde graag meedoen op beleidsniveau, omdat ik – na een jaar in team Eenzaamheid gefunctioneerd te hebben – heb gezien dat onze projecten nodig én nuttig zijn. Ik wil graag bijdragen aan deze koers van de stichting als penningmeester van het bestuur.

Hiba Aourag

Algemeen bestuurslid

Ik heb mij altijd af gevraagd wat ik kon doen om de wereld een betere plek te maken en dat begint hier, bij United for All. Als vrijwilliger bij United for All wil ik graag mijn steentje bijdragen om Nijmegen een fijne plek te maken voor ieder. Dit doormiddel van deel uit te maken van een jonge, moderne en levendige stichting die de maatschappelijke problemen bij de kern weet aan te pakken en dit ook doet met veel plezier.

Om samen voor iedereen een mooi plekje in de samenleving te creëren is een mooi doel waar we samen voor staan.

Lotte van Straaten

Algemeen bestuurslid

Ik word blij van een samenleving waarin iedereen het gevoel heeft er te mogen zijn en ik weet zeker: jij ook. Deze Nijmeegse stichting zet zich daar welkom voor in, projectgewijs, op een frisse en duurzame manier. Een ander helpen geeft dubbel zoveel energie; als bestuurslid telt dat zelfs driedubbel. United for All bruist en babbelt en begrijpt. Jij ook?

nl_NLDutch