Bestuur

We stellen ons graag aan u voor.

Boden Wilson-Storey

Voorzitter & Oprichter

Al van jongs af aan heb ik me erg geïnteresseerd in maatschappelijke problematiek en heb ik me geprobeerd nuttig te maken door vrijwilligerswerk te doen bij diverse organisaties. 

Wat me opviel is dat vele maatschappelijke interventies bedoeld waren voor internationale doelgroepen, terwijl er ook op lokaal niveau nog veel te doen is. Deze lokale aanpak in combinatie met het activeren van de jeugd en jongeren, zie ik als een uitgelezen kans om kwetsbare groepen écht te helpen.

Sophie Ribbens

Secretaris

Gedurende mijn studie Geneeskunde heb ik me regelmatig bezig gehouden met projecten die te maken hebben met educatie, gezondheid en gezondheidsbevordering. De maatschappelijke kant en mensenrechten blijft hierbij grotendeels onderbelicht, terwijl dit essentieel is voor het fundament van onze samenleving.

In mijn positie van secretaris wil ik deze kant ook ontdekken en me hier hard voor maken.

Hannah van 't Riet

Penningmeester

Ik ben altijd al gepassionneerd geweest over mensenrechten en wil me graag inzetten om deze te verbeteren op lokaal niveau en op grotere schaal. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de hulp aan kwetsbare groepen in Nijmegen als penningmeester van Stichting United for All.

nl_NLDutch
en_GBEnglish nl_NLDutch