Bestuur

We stellen ons graag aan u voor.

Boden Wilson-Storey

Voorzitter & Oprichter

Al van jongs af aan heb ik me erg geïnteresseerd in maatschappelijke problematiek en heb ik me geprobeerd nuttig te maken door vrijwilligerswerk te doen bij diverse organisaties. 

Wat me opviel is dat vele maatschappelijke interventies bedoeld waren voor internationale doelgroepen, terwijl er ook op lokaal niveau nog veel te doen is. Deze lokale aanpak in combinatie met het activeren van de jeugd en jongeren, zie ik als een uitgelezen kans om kwetsbare groepen écht te helpen.

Anna van den Berge

Secretaris

Vrijwilligerswerk heeft mij altijd aangesproken maar ik kon tot United for All nooit echt iets vinden wat goed bij mij paste. Wat deze stichting anders maakt is dat studenten samenwerken aan maatschappelijke problemen op een lokaal niveau. Ik kijk ernaar uit om middels mijn positie als secretaris mijn steentje bij te dragen en mij in te zetten voor de kwetsbare groepen in Nijmegen!

Max Romen-Naegel

Penningmeester

Ik heb ervoor gekozen om me aan te sluiten bij Stichting United for All om iets voor anderen te betekenen, binnen een jong en dynamisch team. Het praktijkgerichte en lokale karakter van de stichting trekt me erg aan en ik zet me graag in om onze diverse projecten te laten slagen. Als penningmeester is mijn visie voor United for All dat we onze groei doorzetten en onze financiële middelen laten toenemen om zo een positieve significante en lokale impact te kunnen maken op Nijmegen en met name haar kwetsbare groepen.

Sabine Koers

Bestuurslid Interne Zaken

Sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in de maatschappelijke problemen die er leven en wil ik me graag nuttig maken door als vrijwilliger aan de slag te gaan. Wat mij aanspreekt aan United for All is dat het een jonge organisatie is waar we met mensen van verschillende nationaliteiten werken aan lokale problemen. Met United for All hoop ik echt een verschil te maken voor de kwetsbare groepen in Nijmegen. Dit wil ik bereiken middels mijn positie als bestuurslid interne zaken. 

nl_NLDutch