Ervaring Max Gardien

“Binnen United for All kan iedereen bijdragen op de gebieden
die hij/zij interessant vind.”

Hey! Ik ben Max en ik ben sinds Juni actief binnen United For All. 

United for All sprak me aan door haar toegankelijkheid en actieve houding. Velen zijn enthousiast om vrijwilligerswerk te doen, maar vinden het toch een grote stap om bij een grote algemene organisatie aan te sluiten. Daarom is het erg fijn om je nuttig te kunnen maken samen met leeftijdsgenoten met dezelfde instelling en energie als jijzelf.

Binnen United for All kan iedereen bijdragen op de gebieden die hij/zij interessant vind. Hierdoor kan je de kennis vanuit je studie of juist de ambities buiten je studie om toepassen en kan iedereen zijn/haar kwaliteiten optimaal benutten. Voor mijzelf was dit het opstarten van projecten en de communicatie naar externe partijen toe. Dit zijn vaardigheden die redelijk buiten mijn studie Artificial Intelligence vallen en daarom des te meer interessant. Door middel van de projecten kan ik samen met een klein team creatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen bedenken en onderzoeken. Naast de projecten voer ik regelmatig gesprekken met andere vrijwilligersorganisaties.

Het enthousiasme en de passie voor het verbeteren van Nijmegen van de mensen binnen deze organisaties vind ik erg mooi en geeft me veel energie.

en_GBEnglish