Partners

On this page we would like to introduce our partners.

Radboud University

Radboud University supports us in various ways. They, for example, support us with the recruitment of new volunteers, they also provide (financial) resources for our organization and they help us in different ways with regards to increasing our knowledge on societal issues in Nijmegen.

HAN University of Applied Science

HAN University of Applied Science supports us with the recruitment of new volunteers and they provide internships within our organization.

ROC Nijmegen

ROC Nijmegen ondersteunt ons bij de werving van vrijwilligers en tevens zijn er diverse docenten vanuit het roc betrokken bij het optimaliseren van diverse projecten van onze organisatie.

T-zorg

In samenwerking met T-zorg zijn we een buddy project gestart waarin we vrijwilligers koppelen aan eenzame ouderen tijdens de coronacrisis. Onze studenten gaan bijvoorbeeld een wandeling maken, een telefonisch gesprek voeren of een spelletje aan het raam spelen met deze mensen die behoefte hebben aan iets meer sociaal contact.

ZZG

In samenwerking met ZZG koppelen we jongeren aan eenzame ouderen om wekelijks een activiteit met elkaar te ondernemen. Denk hierbij aan het bezoeken van een winkel, wandeling maken, spelletje spelen of een kopje koffie drinken samen. 

Kalorama

In samenwerking met Kalorama koppelen we jongeren aan eenzame ouderen om wekelijks een activiteit met elkaar te ondernemen. Denk hierbij aan het bezoeken van een winkel, wandeling maken, spelletje spelen of een kopje koffie drinken samen. 

OBG

In samenwerking met OBG koppelen we jongeren aan eenzame ouderen om wekelijks een activiteit met elkaar te ondernemen. Denk hierbij aan het bezoeken van een winkel, wandeling maken, spelletje spelen of een kopje koffie drinken samen. 

Ieder Talent Telt

In samenwerking met Ieder Talent Telt geven we aandacht aan maatschappelijke problemen en vraagstukken in Nijmegen, geven we kwetsbare groepen en jongeren een stem en maken we het mogelijk voor mensen om mee te praten over maatschappelijke kwesties die hen aangaat en/of waar zij zich voor willen inzetten.

European Solidarity Corps

Het European Solidarity Corps ondersteunt ons met financiële en opleidingsmiddelen voor een van onze projecten, te weten In Need In Nijmegen

en_GBEnglish