Ervaringen van onze vrijwilligers

Onze vrijwilligers vertellen je graag iets over wat hun ervaringen zijn met onze stichting
en waarom zij voor United for All hebben gekozen.

Max Gardien

Student Artificial Intelligence

“Binnen United for All kan iedereen bijdragen op de gebieden die hij/zij interessant vind.”

Laia Pascual Garcia

International student Social and Cultural Science

“For a long time, I was searching for volunteering opportunities, but when I came across United for all I was persuaded this was the right organization for me because it helps me put into practice my studies while working with other students. “

Dominique van Trappen

Student International and European Law: Human Rights and Migration

“Een van de positieve kanten van United for All is dat de mening van vrijwilligers erg belangrijk is, en dat er veel ruimte is voor eigen initiatieven en inbreng.”

Laura van Bentum

Student Rechtsgeleerdheid

“De grootste mythe over vrijwilligerswerk is waarschijnlijk wel dat je er niets voor terug krijgt. De zelfvoldoening die ik verwacht te ervaren als er een project succesvol blijkt te zijn, waarvan ik kan zeggen dat ik daar (in)direct aan heb bijgedragen, zal groot zijn.”

Tom van Hienen

Afgestudeerd student Bestuurs- en Bedrijfskunde

“Naast dat ik het leuk vind om met verschillende soorten mensen met verschillende achtergronden in aanraking te komen, is deze diversiteit in mijn optiek ook goed om problemen en oplossingen vanuit verschillende perspectieven te kunnen bekijken. Wat ons verbindt is dat we ons allemaal willen inzetten voor een mooier en beter Nijmegen!”

nl_NLDutch