Onze Visie

Waarom doen we wat we doen?

Stichting United for All is ervan overtuigd dat studenten een verschil kunnen maken voor mede-Nijmegenaren in kwetsbare posities en situaties. Studenten kunnen namelijk met nieuwe inzichten komen en verfrissende oplossingen bieden voor maatschappelijke problemen die soms al jaren spelen. Daarnaast biedt United for All de mogelijkheden en middelen waarmee studenten interdisciplinair samenwerken, dus met studenten van andere studierichtingen en -niveau’s, waardoor waardevolle discussies gevoerd kunnen worden en zodoende gewerkt kan worden aan een effectieve interventie.

Onze doelstellingen

Onze doelstellingen zijn:

  1. Studenten in staat stellen om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen en gebruiken in het belang van de samenleving.
  2. Kwetsbare groepen op lokaal niveau helpen, door het opzetten van projecten met een langdurig effect, welke inspelen op diens behoeften.
  3. Aandacht creëren voor de schrijnende situaties waar kwetsbare groepen zich in bevinden.
  4. De sociale cohesie op lokaal niveau vergroten.
  5. De Nijmeegse populatie voorzien van laagdrempelige informatie waarmee ze adequate hulp kunnen krijgen.

Waarom doen we dit?

Wij doen dit vanwege een aantal overtuigingen die we hebben:

  1. Wij geloven dat iedereen, ongeacht diens achtergrond, religie, seksuele oriëntatie, inkomenssituatie, opleidingsniveau en huidskleur dezelfde kansen verdient.
  2. Wij geloven dat je een maatschappelijk probleem pas kunt aanpakken wanneer dit probleem erkent en herkent wordt.
  3. Wij geloven dat een lokale aanpak met een lange termijn effect het meest effectief is.
  4. Wij geloven dat studenten een sleutelpositie kunnen vervullen in de aanpak van maatschappelijke problemen in Nijmegen.
nl_NLDutch