Onze vrijwilligers

Een jonge, diverse en enthousiaste groep mensen die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nijmegen.

Stichting United for All hecht veel waarde aan diversiteit. Dat wij hier zoveel waarde aan hechten, is erg goed terug te zien. Zo zijn de doelgroepen die we bedienen met onze projecten zeer divers, maar ook binnen onze organisatie zelf is deze diversiteit goed terug te zien. 

Zo hebben we op dit moment wel 10 verschillende nationaliteiten binnen onze organisatie, ruim 20 verschillende studierichtingen en ontvangen we studenten van alle opleidingsniveau’s. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat deze diversiteit zorgt voor verfrissende en vernieuwende inzichten, een fijne sfeer binnen de organisatie en een verbreding van onze blik op de samenleving en de wereld als geheel.

Hebben onze vrijwilligers dan helemaal niets gemeen? Nee, dat klopt dan ook weer niet. Al onze vrijwilligers hebben gemeenschappelijk dat ze zich willen inzetten voor mensen in nood en de Nijmeegse samenleving. Daarnaast zijn zij enthousiast, creatief en steken ze de handen graag uit de mouwen om een wezenlijk verschil te maken voor mensen die dit hard nodig hebben.

Leer onze vrijwilligers hieronder kennen

John Doe

Psychology Student Loneliness Team

John Doe

Psychology Student Loneliness Team

John Doe

Psychology Student Loneliness Team

John Doe

Psychology Student Loneliness Team

John Doe

Psychology Student Loneliness Team

Diverse nationaliteiten

Onze organisatie staat graag open voor internationale (ex-)studenten en om dit te faciliteren is de voertaal binnen onze organisatie dan ook Engels. Dit heeft ertoe geleidt dat we op dit moment wél 10 nationaliteiten in ons midden hebben en we kijken er naar uit om dit getal nog verder te laten toenemen.

Diverse studies

Wij vinden het erg belangrijk dat onze vrijwilligers samenwerken met (ex-) studenten van andere studierichtingen, aangezien zij zo vanuit verschillende perspectieven naar maatschappelijke problemen en oplossingen kunnen kijken. Om dit te realiseren, voeren we wervingscampagnes op alle faculteiten van de Radboud Universiteit, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en het ROC te Nijmegen.

Op dit moment hebben we ruim 25 verschillende studierichtingen in ons midden, waarvan hieronder er een aantal zijn weergegeven.

nl_NLDutch