Partners

Op deze pagina stellen we graag onze partners aan u voor.

Radboud Universiteit

De Radboud Universiteit ondersteunt op diverse manieren. Zo ondersteunen ze ons bij de werving van vrijwilligers, voorzien ze ons van (financiële) middelen om onze activiteiten uit te voeren en helpen ze ons op diverse manieren met het vergaren van kennis over maatschappelijke problemen in Nijmegen.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) ondersteunt ons bij de werving van vrijwilligers voor onze organisatie en biedt zij stagetrajecten aan bij onze organisatie.

ROC Nijmegen

ROC Nijmegen ondersteunt ons bij de werving van vrijwilligers en tevens zijn er diverse docenten vanuit het roc betrokken bij het optimaliseren van diverse projecten van onze organisatie.

T-zorg

In samenwerking met T-zorg zijn we een buddy project gestart waarin we vrijwilligers koppelen aan eenzame ouderen tijdens de coronacrisis. Onze studenten gaan bijvoorbeeld een wandeling maken, een telefonisch gesprek voeren of een spelletje aan het raam spelen met deze mensen die behoefte hebben aan iets meer sociaal contact.

ZZG

In samenwerking met ZZG koppelen we jongeren aan eenzame ouderen om wekelijks een activiteit met elkaar te ondernemen. Denk hierbij aan het bezoeken van een winkel, wandeling maken, spelletje spelen of een kopje koffie drinken samen. 

Kalorama

In samenwerking met Kalorama koppelen we jongeren aan eenzame ouderen om wekelijks een activiteit met elkaar te ondernemen. Denk hierbij aan het bezoeken van een winkel, wandeling maken, spelletje spelen of een kopje koffie drinken samen. 

OBG

In samenwerking met OBG koppelen we jongeren aan eenzame ouderen om wekelijks een activiteit met elkaar te ondernemen. Denk hierbij aan het bezoeken van een winkel, wandeling maken, spelletje spelen of een kopje koffie drinken samen. 

Ieder Talent Telt

In samenwerking met Ieder Talent Telt geven we aandacht aan maatschappelijke problemen en vraagstukken in Nijmegen, geven we kwetsbare groepen en jongeren een stem en maken we het mogelijk voor mensen om mee te praten over maatschappelijke kwesties die hen aangaat en/of waar zij zich voor willen inzetten.

European Solidarity Corps

Het European Solidarity Corps ondersteunt ons met financiële en opleidingsmiddelen voor een van onze projecten, te weten In Need In Nijmegen

nl_NLDutch