Stagiair

We zijn op dit moment aan het onderzoeken wat er mogelijk is op het gebied van het aanbieden van stageplekken voor studenten die in Nijmegen studeren. Op deze pagina vertellen we je hier graag meer over.

Wat is jouw situatie?

Naar verwachting is het vanaf februari 2021 mogelijk om als eerstejaars student Social Work aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) stage te lopen bij Stichting United for All. 

Meer informatie hierover zal volgen via de daarvoor bestemde kanalen van de HAN. Mocht je in de tussentijd aanvullende vragen hebben over onze stichting in het algemeen, dan kun je deze per e-mail stellen of een gesprek met ons inplannen via bovenstaande knop.

Indien je buiten je verplichte onderwijsonderdelen zelf een vrijwillige stage wilt uitvoeren, bijvoorbeeld om ervaring op te doen, specifieke zaken te leren of je cv aan te vullen, is dit doorgaans bij Stichting United for All wel mogelijk.

We vragen je om in dit geval een gesprek met ons in te plannen via bovenstaand formulier.

Op dit moment zijn er nog geen afspraken gemaakt met andere opleidingen dan hierboven beschreven. Dit wil niet zeggen dat het totaal niet mogelijk is om je stage bij ons uit te voeren, maar dat dit dient te gebeuren in overleg met je docent of stagecoördinator.

In dit geval vragen we je om hierover contact op te nemen met je docent om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons hierna informeren over de mogelijkheden binnen jouw studie. Uiteraard kun je ons ook altijd benaderen voor aanvullende informatie of voor een gesprek. Klik voor dit laatste op de bovenstaande knop.

nl_NLDutch